Гра Кішки: Догляд за кішечкою

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Догляд за кішечкою
    Оцінка: 1322 очок, Голосів: 306

    Опис Гри:

    Догляд за кішечкою

    Батьки тобі завжди говорили, що доглядати за домашніми тваринами - дуже складно і нудно? Що ж, може бути. Але в нашій онлайн грі Догляд за кішечкою - це неймовірно весело! Навіть якщо у тебе ще немає свого пухнастого улюбленця, гра Догляд за кішечкою допоможе тобі навчитися доглядати за домашніми звірками, особливо кошенятами. Не забудь змінити налаштування мови, щоб розуміти текст з порадами, який написаний на екрані. Після запуску гри вам необхідно вибрати одного з п'яти пухнастих звірків, який стане твоїм улюбленцем.

    Найважливіше правило, якому нас вчить гра Догляд за кішечкою, це те, що всім кошеняткам, особливо найменшим, дуже потрібна турбота і любов. І хоч персонажі нашої гри намальовані, але ти про це відразу забуваєш, тому що реагують вони як живі! Вони ніби відчувають, що ти про них піклуєшся, доглядаєш за ними, і відповідають тобі взаємною любов'ю і ніжністю. У грі Догляд за кішечкою ти можеш вибрати режим, при якому тобі доведеться впоратися з усіма завданнями за обмежений відрізок часу. Наприклад, ти повинна будеш як можна швидше відмити маленького котика від бруду, висушити його шерсть і навіть причесати. Нудно точно не буде!

    Гра Догляд за кішечкою навчить тебе самим простим правилам турботи про домашню тварину. В цьому і полягає цінність онлайн гри з турботою про кішку: ти не тільки весело проводиш час, але ще і дізнаєшся багато нового і цікавого. Як знати, може, батьки побачать, як добре ти розбираєшся у догляді за тваринами і подарують тобі, нарешті, живе кошеня?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам