Гра Кішки: Милі кошенята

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Милі кошенята
    Оцінка: 710 очок, Голосів: 179

    Опис Гри:

    Милі кошенята

    Коли дивишся на милих пухнастих створінь, то мимоволі починаєш посміхатися. На душі одразу стає веселіше, радісніше. А ще, як показала нам гра Милі кошенята, ці милі та позитивні створіння не просто гарні собою, вони ще дуже кумедно граються. Намагаються ховатися, гратися, і навіть полювати. Гра Милі кошенята створена для маленьких винахідників: щоб погодувати кошеня, потрібно проявити кмітливість і створити ланцюжок з різних предметів, щоб ласощі, пройшовши цей шлях, потрапили прямо в лапки пухнастих малят.

    На кожному рівні гри милі кошенята ти будеш знаходити різні цікаві деталі, які потім стануть будівельним матеріалом твого винахідливого ланцюжка для годування. Детальки можна буде повертати в різні боки, щоб вони підійшли як можна точніше. Навіть якщо з першого разу у тебе не все вийде, і печенька не зможе дійти до фінішу винайденою тобою дорогою, не хвилюйся! У тебе попереду ще багато спроб. Адже головне у грі Милі кошенята - отримати задоволення від гри, наповнитися гарним настроєм, розслабитися, а не перенапружуватися від невдач. Використовуй мишку для зручності, щоб переміщати деталі майбутньої конструкції, тоді грати в милі кошенята буде ще легше.

    Гра Милі кошенята хороша і тим, що її не потрібно завантажувати, грати в неї можна відразу, коли тобі тільки заманеться. Головне, щоб було підключення до інтернету. У неї також зручно грати навіть на смартфоні або планшеті, нехай вже не клавіатурою, але пальчиками з екрану. Думаєш, що сюжет гри милі кошенята нереалістичний? А ось і ні, запитай будь-якого власника котика або песика - наші маленькі вихованці просто обожнюють брати участь в різних головоломках і виконувати немислимі задачки, особливо, якщо в кінці їх чекає смачна винагорода.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам