Гра Космос на двох: Порятунок Друзів

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космос на двох: Порятунок Друзів

    Опис Гри:

    Гра Міжпланетний 2 повідає тобі історію друзів, які працюють космонавтами. В цьому геймі товариші беруть не дитяче рішення, яке полягає в тому, щоб відправитися в подорож з метою вивчення інших планет та інших космічних явищ.

    На кожній із планет, куди потраплять герої, є багато небезпек. Так, одна планета «подарує» друзям дощ з метеорита, інша – зустріч зі злими аборигенами. Спробуй-но обійти такі перешкоди, та ще залишитися в цілості й схоронності. Як тобі така задачка, а?

    Але рішення видається більш ніж простим. Щоб не потрапити під вплив метеорного дощу, потрібно просто сховатися в затишному містечку. Такі місця є на кожній планеті, їх треба просто пошукати. З недружелюбно налаштованими інопланетянами потрібно розбиратися, щоб вони більше не лізли до вас. Для цього потрібно скористатися зброєю. Так, невеликий хлопець озброєний пістолетом, а хлопець побільше володіє світловим мечем. Більше того, кожен з друзів має свої індивідуальні таланти, застосування яких в тій чи іншій ситуації допоможе їм залишитися в живих. Оскільки вміння хлопців відрізняються, тут просто не обійтися без взаємодопомоги. Якщо, звичайно, ти хочеш, щоб перемога залишилася на твоїй стороні. В гейм можна рубатися удвох з другом. Таким чином, ти можеш розділити персонажів і управляти ними для отримання взаємної вигоди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам