Гра Космос: Порятунок Товариша

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космос: Порятунок Товариша

    Опис Гри:

    Гра У Нас Є Проблема розповідає історію одного космонавта. Цей хлопець вирішує рятувати свого друга. Ще б, адже будь на його місці вчинив точно також, чи не так? Бо товариш застряг в далекому космосі. Та не просто так, а виявився болтающимся на тросі, який прикріплений до космічного корабля. Якщо ти не втрутиться, бідний хлопець загине. Звичайно, це досить ризикована справа, так що гляди, щоб ти сам не постраждав, рятуючи одного.

    Щоб дістатися до товариша, треба пройти шлях, повний перешкод. Якраз в місці, де бовтається один, знаходиться пила, яка постійно обертається. Тобі потрібно не потрапити під вплив пилки, інакше сам розумієш, що тебе чекає в такому випадку. Таким чином, ти будеш переходити з одного левела на другий, тим самим скорочуючи шлях до бідного товариша. Зверни увагу, що твій герой володіє здатністю магніту, що дуже йому стане в нагоді в настільки небезпечній пригоді.

    Поговоримо більш докладно про магніті. Так, ти маєш властивість прикріплятися до металевих стінок космічного апарату. Таким чином, шанси на те, що ти впадеш у прірву, мінімальні, так як магніт досить потужний. Діючи правильно і акуратно, ти обов'язково врятуєш одного, а він в свою чергу буде вдячний тобі до кінця життя.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам