Гра Космос: Зібрати Космічний Корабель

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космос: Зібрати Космічний Корабель

    Опис Гри:

    Гра Torniko розповідає історію про те, як два нерозлучних друга і вчені люди за сумісництвом довгі роки працювали над створенням космічного корабля. Коли не вийшло створити апарат, з допомогою якого можна було б борознити простори Всесвіту, вони, власне, цим і зайнялися. Однак чи то хлопці не вивчили досконально принципи управління космолетом, то космоліт був несправним – невідомо. Але факт залишається фактом – літальний апарат зазнав аварії при першому ж випробуванні.

    У результаті вчені виявилися незрозуміло де. Це якась планета, але точно не Земля. Напевно така пригода може закінчитися для них далеко не найкращим чином, тому товаришів треба терміново рятувати. Ти можеш вивести героїв з настільки скрутній ситуації. Головне, ні в якому разі не потрібно сумувати, щоб гра не перекинулася проти тебе.

    Пам'ятай, що тобі потрібно переходити з рівня на рівень, тим самим наближаючи наших друзів до мети з кожним кроком. Однак закінчити поточний левел ти можеш тільки в тому випадку, якщо збереш усі зірочки, розкидані тут же. Також тобі треба економити паливо, щоб його вистачило до кінця гри без додаткових заправок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам