Гра Квіткові Кульки і Лінії

    Ігри » Ігри Кульки » Гра Квіткові Кульки і Лінії

    Опис Гри:

    Любиш городництво? Навіть якщо твоя душа не лежить до такого виду дозвілля, все одно варто спробувати гру Квітучі Сади. Тут ти по-справжньому відчуєш ейфорію від перебування в такому прекрасному місці.

    Отже, відразу ж після запуску гейми ти опинишся в прекрасному саду. Тільки от одне можна помітити неозброєним оком. А саме це, що садівник, який працював тут до тебе, садила дерева і рослини в хаотичному порядку. Таким чином, всі насаджене тут росте як попало. Тобі потрібно виправити цю помилку.

    Для цього вибери якийсь один вид дерев і пересади їх в одну суцільну лінію. Як тільки в цьому ряду виявиться три (як мінімум) однакових дерева, вони тут же зникнуть. Далі тобі слід приступити до посадки інших однакових дерев. Твоє завдання полягає в тому, щоб видалити з ігрового поля всі деревця.

    Ця гра дуже схожа на стандартний гейм, в якому фігурують кульки. В принципі, так воно і є, проте нове – це добре забуте старе. А якщо це старе ще й дещо видозмінене, можна отримати в два рази більше задоволення від ігрового процесу, чого ми вам і бажаємо. І якнайшвидшої перемоги, звичайно, теж.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам