Гра Кульки з Тваринами: Конячки

    Ігри » Ігри Кульки » Гра Кульки з Тваринами: Конячки

    Опис Гри:

    Якщо ти є любителем ігри жанру Лайнс, то тобі однозначно варто заглянути сюди на вогник. Гра Кульки Конячки чимось нагадує стандартні іграшки цього напряму, однак її інтерфейс дещо змінено, що не може не робити гру ще більш привабливою і цікавою.

    Отже, правила гри традиційні. В цьому геймі потрібно намагатися протриматися як можна більшу кількість часу. Якщо тобі вдасться пробути у грі цілий день, що ж, ти можеш стати величезним молодцем. Такі ігри часто відрізняються якоюсь нескінченністю. Адже твоє завдання полягає в тому, щоб за допомогою побудови ліній з схожих предметів видаляти ці самі предмети з робочої області. Однак очищений тобою район не буде довго пустувати, а то, адже святе місце порожнім не буває. Так і тут – на чисте поле прийдуть майже відразу ж інші елементи, з якими тобі доведеться точно так само розправитися.

    Що радує око в геймі, так це його якісна графіка. Ти будеш працювати не з звичайними кульками, а з кіньми і всім, що пов'язано з кінним спортом. Так що ти обов'язково отримаєш непідробне задоволення в процесі гри, незабутні емоції і враження. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам