Гра Роботи і Кульки

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи і Кульки

    Опис Гри:

    У грі Бабах 4 ти проведеш час з роботами, яким весь час будуть супроводжувати кулі. Як таке з'єднання можливо, запитаєш ти. Однак ми тебе уверим, що в нашій грі можливо все! І все лише одне натискання кнопки відділяє тебе від незабутнього проведення часу.

    У грі тобі потрібно визначити, що для тебе важливо, а що не дуже, а що навіть буде заважати в процесі проходження гейми. Мова йде про предмети, які потрібно використовувати собі на благо. Однак є і такі предмети, які будуть представляти для тебе небезпеки. Що правильно, а що ні, доведеться вирішувати виключно тобі. Скажемо тільки, що таких елементів на кожному левел буде дуже багато, так що не запутайся.

    Ти повинен полопати всі кульки, які побачиш в ігровій області. Знову ж таки, як саме це зробити, доведеться здогадатися самому. Так ти зрозумієш все, натиснувши кнопку старту, можеш у цьому не сумніватися. Правила гри прості, тим не менш, цей факт не робить гру нецікавою. Побільше напору і впевненості, і ти обов'язково виграєш і отримаєш непідробне задоволення від ігрового процесу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам