Гра Кузя: Бій у небі

    Ігри » Ігри Кузя » Гра Кузя: Бій у небі
    Оцінка: 299 очок, Голосів: 82

    Опис Гри:

    Знову наш герой веселун Кузя виявився з-за свого неймовірно непосидючого характеру в дуже небезпечній ситуації. Цього разу, нашого Кузю зловили і захопили в полон злісні роботи, які захотіли захопити планету на якій приживает наш герой і після того, як він хотів їм перешкодити зробити цю брудну справу, він потрапив до них у полон. І тільки один супергерой може допомогти нашому Кузі врятувати його з полону - це Астробой!

    В нашій дуже прикольною грі "Кузя: Бій у небі" вам необхідно разом з цим відважним персонажів аніме битися в дуже кривавому бою з ворожою армією механічних монстрів і таким чином врятувати нашого Кузю.

    Для управління в нашій грі вам необхідно використовувати стрілочки, а для стрільби по ворожих об'єктах - пробіл. Робіть всі можливі і неможливі маневри для того щоб знищити якомога більшу кількість залізних лиходіїв. Адже це не тільки зможе полегшити ваше завдання, але і принесе вам додаткові очки за гру.

    Адже тільки від вас залежить доля нашого віртуального героя Кузі і те, чи зможе його друг супергерой Астробой врятувати свого друга з ворожого полону і витягнути його з залізних лап роботів-монстрів в нашій грі "Кузя: Бій у небі".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам