Гра Лабіринт: Мавпочка

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт: Мавпочка

    Опис Гри:

    Дуже цікава і яскрава іграшка пропонується твоїй увазі. Вона називається просто – Мавпочка і лабіринт. Так що, вже з назви ти можеш зрозуміти, що тобі належить зробити. Але краще довго не гадати, а все побачити своїми очима.

    Перед тобою симпатична галявина з басейном... в якому, на подив, плаває акула. На протилежному боці басейну варто мила мавпочка, яка чомусь категорично не бажає обходити басейн, а бажає перетнути його впоперек. Спробуй їй допомогти в цьому.

    Тобі необхідно побудувати лабіринт з острівців, які будуть з'являтися в правій частині екрана. Всього таких острівців – 8 штук. Зверни увагу, мавпочка не вміє перестрибувати через прірви і для того, щоб перейти з острова на острів їй нобхідно стежка. Таким чином елементи острова повинні стикуватися між собою по суцільній лінії.

    Гра зобов'язує добре думати перед кожним кроком. Насправді, запороти перемогу можна навіть на початковому етапі. Ускладнює процес проходження іграшки те, що ти не знаєш, який наступний елемент острівця буде тобі запропоновано.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам