Гра Лего Ниндзяго: Засідка Змій

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: Засідка Змій

    Опис Гри:

    Кай, Джей, Коул, Зейн – ніндзі, які володіють надприродними здібностями. Один вміє керувати вогнем, інший – водою. Третій підвладний повітря, четвертому – земля. Впевнені, тобі було б цікаво відчути себе в шкурі повелителя стихій. В такому випадку, приєднуйся до іграшки і обретай всевладдя, яке повинне бути направлено, звичайно ж, на порятунок невинних людей.

    Передісторія до гри свідчить, що на одну з сіл напало вороже військо. І наші герої повинні прогнати його з земель, які їм не підвладні. Вибери улюбленого героя і почни свою пригоду.

    тривимірна Гра, а значить, герой може переміщатися в різні боки. Затиснувши кнопку Z ти можеш атакувати противника. Але будь акуратний, загарбники настільки підступні, що рідко ходять поодинці. Коли вдасться здолати армію, забирай здобуті трофеї.

    Уважно стеж за рівнем життєвої енергії героя. Поповнити її можна, збираючи спеціальні бонуси. Вчитель Сенсей Ву час від часу підкидати тобі різні підказки. Твій герой у цій битві дуже сильний, адже він може не тільки розмахувати мечем, але і пустити в хід магію стихій, коли прийде час.

    Сподіваємося, ти весело проведеш дозвілля разом з Ниндзяго: засідка змій.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам