Гра Лего Ниндзяго: 4 Стихії

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: 4 Стихії

    Опис Гри:

    Щоб зберегти, а краще примножити свої сили чотирьох ніндзя необхідно вдосконалити свої навички. Немає нічого краще для зміцнення бойового духу та плекання сили, ніж регулярні тренування. Сенсей Ву відправляє своїх учнів тренуватися щодня, коли світу Ниндзяго нічого не загрожує.

    Ти, звичайно, знаєш, що кожен з героїв-ніндзя має свої унікальні здібності. Хтось управляє землею, хтось вогнем, деяким підвладна блискавка, іншим – сніг і лід. А яка стихія найбільше до душі тобі?

    Ти можеш вибрати будь-якого героя з його набором унікальних умінь, або ж спробувати по черзі зіграти кожним з них. У всіх героїв свої індивідуальні заняття, тренування для кожного з них проходить по-різному.

    Спільним між усіма тренуваннями є збір золотих монет, за які гравцеві нараховуються очки.

    Вогненний герой повинен буде ухилятися від крихітних метеоритів, блискавичний – від розрядів. А ось повелителям льоду і землі потрібно буде підніматися на вершини з снігу і каменю.

    При цьому важливо, щоб герої не ігнорували свої бонуси. Для контролю здоров'я героя стеж за шкалою здоров'я, розташованої внизу.

    Сподіваємося, тренування пройде в кращих традиціях ниндзяго, і Сенсей Ву залишиться задоволений своїми вірними і сміливими учнями ніндзя.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам