Гра Лего Ниндзяго: Удар Спинджитсу

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: Удар Спинджитсу

    Опис Гри:

    Сенсей Ву – поважний вчитель ніндзя час від часу відправляє своїх підопічних не тільки на битви, необхідні для того, щоб врятувати місто або знищити будь-лиходіїв, а й на спеціальні турніри, де ніндзя вдосконалюють свої особистісні і бойові якості, а також вчаться використовувати свої здібності з управління стихіями.

    Після запуску гри ти побачиш Сенсея Ву, який розповість тобі історію битв і запропонує вибрати локацію, в якій доведеться змагатися. Також ти можеш обрати героя, від імені якого потрібно буде зіграти, і зброя, яка приведе його до перемоги.

    Ти зможеш випробувати свої сили у сюжетній грі або в рамках бойового спаринги. При бажанні можна вибрати бій відразу з декількома ворогами. Під час битви намагайся обходитися не тільки стандартним зброєю, але і додатковими вміннями свого героя. Адже такий підхід зробить боротьбу з противником в рази ефективніше.

    В умовах рингу ти можеш переміщати героя по квадратах арени, використовуючи відповідні стрілочки в правій частині клавіатури, або ж букви WSAD. Постарайся не розчарувати вчителя Ву і з гідністю пройти всі етапи битви.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам