Гра Лего Ниндзяго: Повстання Дроїд

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: Повстання Дроїд

    Опис Гри:

    Гра повстання Ниндзяго розповість про те, як злісні вороги наших лего-ніндзя викрали їх мудрого вчителя Сенсея Ву. Саме завдяки Сенсею четвірка ниндзяго знайшла свої здібності і сьогодні вміє контролювати їх і користуватися ними при необхідності. Тому четверо друзів вважають своїм святим обов'язком врятувати вчителя. Якимось чином їм вдалося обчислити викрадачів. І тепер вони йдуть по їх сліду.

    Гра перенесе тебе в локацію, повну підказок і одночасно небезпек. У тебе є можливість перемикатися між персонажами, використовуючи сили того, хто найбільш затребуваний в певний момент гри.

    Голограма вчителя Сенсея час від часу з'являтиметься в процесі проходження рівня, щоб підказати гравцеві, як діяти далі.

    Гра спочатку здається лінійної, але незабаром ти зрозумієш, що нашим ніндзя доведеться рухатися не тільки вперед, але і вгору. Загалом іграшка Ниндзяго Повстання нітрохи не відрізняється від інших подібних: потрібно битися, стрибати, бігати, збирати бонуси і прагнути до головної мети – відшукати Сенсея Ву і покарати його викрадачів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам