Гра Лего Ниндзяго: Битва з Драконом

    Ігри » Ігри Лего Ніндзя » Гра Лего Ниндзяго: Битва з Драконом

    Опис Гри:

    Робота ніндзя дуже ефективна коли вони працюють як самотужки, так і в команді. Але справжньою нищівною силою наші герої стають тоді, коли на допомогу їм приходять різні могутні істоти. Так, один з ніндзя зумів приручити цього лего-дракона. Його сила і міць здатна відбити набіги будь-який навіть самої могутньої армії.

    Отже, один з ніндзя осідлав дракона і перемістився разом з ним в суху пустелю, де гряде велика битва. Різні вороги будуть підходити до нашого дракону з різних сторін. Спробуй управляти драконом максимально ефективна. Жодних надприродних зусиль тобі докладати не доведеться. Просто обертай дракона і сидить на ньому вершника в потрібному напрямку, а, побачивши ворога, відкривай по ньому вогонь, клікнувши лівою кнопкою мишки.

    Намагайся не підпускати недругів занадто близько, так як є ризик того, що дракон буде полонений, а вершник знищений. Щоб винищити одних ворогів, досить одного прицільного удару, але інші вимагають набагато більшої потужності. За червоним ніндзя стріляй не менше двох разів до повного знищення.

    Бажаємо удачі і успішного проходження всіх шістнадцяти рівнів гри Ниндзяго: Битва на Драконей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам