Гра Лицарі: Царство за Принцесу

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицарі: Царство за Принцесу

    Опис Гри:

    У грі Півцарства за Принцесу розгортається повсякденна історія. Король вирішив видати свою дочку заміж, але нареченого він так досі і не підшукав. Тому, щоб знайти дочки підходящу партію, цар-батюшка влаштовує змагання своєрідного характеру. Все просто – хто переможе, той і отримає руку і серце прекрасної принцеси.

    Твоя гра полягає в тому, щоб керувати одним лицарем, який зголосився взяти участь у турнірі з метою роздобути дівчину. Лицаря звуть Артур – познайомся з ним для початку. А потім починай виконувати незвичайні вимоги змагань.

    Тобі потрібно обробити всі дороги королівства. Справа в тому, що недавно буревій застав зненацька держава, яке не було готове до такого повороту подій. В результаті урагану всі дороги зіпсовані – тут можна бачити одні тільки вибоїни. І як за такого шляху їздити на каретах – невідомо. Тому тобі потрібно зайнятися ремонтом всіх доріг. Однак пам'ятай, що ти тут не один, ти граєш в рамках турніру, де є ще багато відважних лицарів, які теж хочуть стати зятем самому королю. Так що старайся, щоб твоя праця була не тільки найбільш оперативною, але і найбільш якісною. Щоб у короля не залишилося жодних сумнівів з приводу вибору чоловіка для своєї улюбленої дочки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам