Гра Лицар Герой: Камінь Ножиці Папір

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар Герой: Камінь Ножиці Папір

    Sorry, you have no flash player installed.

    Please install flash player to see the content.

    Get Adobe Flash player

    Опис Гри:

    Гра Герой Камінь Ножиці Папір розповість тобі історію про те, як одна з принцес була викрадена. Так, все йде за стандартним сценарієм, принаймні, початок. Далі особа королівської крові опинилася в якомусь незрозумілому і страшному замку. Дівчина дуже перелякана. Благо, знайшовся герой, який вирішив відправитися на пошуки принцеси.

    Отже, ти граєш за лицаря, який стартував з гонитвою відразу ж, як тільки виявилося зникнення дами. Ворог вже знає, що за ним женуться, тому пускає своїх поплічників запобігти цьому. Тому на твоєму шляху спочатку будуть зустрічатися монстри, яких тобі треба перемогти, щоб дістатися до мети. І тільки потім, коли вся армія противника буде знищена, ти зможеш зійтися в головному поєдинку з їх ватажком.

    Варто відзначити, що бій розгортається не зовсім традиційного сюжету. Так, коли ти зіткнешся з противником, спочатку ви пограєте в гру камінь-ножиці-папір. Хто переможе, той і завдає удар. Потім потрібно знову зіграти партійку. І знову б'є той, хто переміг. Як бачиш, у цій грі, мабуть, удачу можна назвати самим головним ключем до перемоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам