Гра Лицар проти Туалетного Монстра

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар проти Туалетного Монстра

    Опис Гри:

    У грі Лицар і Туалетний Монстр розгортається дуже смішна, несподівана і, в той же час, ситуація страшна. Уяви тільки, виявляється, існує такий собі туалетний монстр. І коли це істота сидить у своєму туалеті, все нічого, навіть все добре, тому що він нікого не чіпає і нікому не приносить шкоди. Проте варто тільки цієї тварюки вибратися назовні, люди у всій окрузі тут же починають страждати.

    Так сталося і на цей раз. Монстр примудрився поцупити всю туалетний папір місцевості. Люди не знають, як жити далі. Благо, на горизонті з'являється фігура хороброго лицаря, який готовий зробити все, аби повернути постраждалим вкрадене і покарати монстра відповідно до його заслугах.

    Отже, приготуйся до того, що ти вирушаєш в самий довгий і небезпечний шлях. По дорозі будь готовий до того, що тобі раз у раз будуть зустрічатися різного роду перешкоди і перепони. Але головним завданням все-таки є не сам факт проходження пасток, а саме місія зі знищення монстра. Як тільки ти переможеш чудовисько, вся туалетний папір повернеться в свої рідні домівки і люди знову зможуть зітхнути з полегшенням.

    Ця жартівлива гра дуже яскрава. Завдяки такому неординарному сюжетом ти по-справжньому зможеш відпочити від рутинних справ, з головою поринувши в неймовірні пригоди, які тебе очікують вже в найближчі хвилини. Гейм тобі обов'язково повинен сподобатися!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам