Гра літалки: Небесні лицарі

    Ігри » Ігри літалки на двох від Мульт сімейки » Гра літалки: Небесні лицарі
    Оцінка: 235 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Гра Небесні лицарі – це відмінний варіант для тих, хто любить підкоряти незвідані висоти, хто хоче отримати непогану частку адреналіну або просто добре провести час.

    Що ж чекає тебе в грі? В принципі, все стандартно – рев мотора, пілот, і вороги, куди ж без них. Слід згадати, що гра розрахована на двох чоловік, бо ти можеш в якості суперника вибрати реального друга. А можеш грати проти віртуального ворога – як сам того побажає. Також у тебе є можливість покращити якісні характеристики літака. Але саме по собі це не трапиться, для поліпшень тобі потрібні монети, які ти можеш знайти розкиданими по небу. А далі по накатної – стріляти у ворога, одерживай перемоги і працюй над поліпшеннями літального засобу.

    не Можна не звернути уваги на різноманітність літаків. Так що вибрати є з чого. А ще зверни увагу, що для початку в якості твоїх ворогів будуть виступати не дуже серйозні супротивники. Зате чим далі в ліс, тим більше дров – тут також. З часом сила твоїх ворогів буде тільки зростати, а твоєї завдання залишиться незмінною – знищити всіх до одного.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам