Гра танчики ведмеді

    Оцінка: 236 очок, Голосів: 61

    Опис Гри:

    Ну, хто не любить ігри танчики? Ці ігри з'явилися ще до Інтернету, коли хлопчаки грали на приставках. Якщо ти ще пам'ятаєш ти часи, то напевно в твоїй пам'яті залишилися натовпу друзів, які ходили один до одного в гості, щоб разом пограти і поспостерігати за ігровим процесом. Треба відзначити, що дана гра розрахована на двох чоловік, так що ти можеш відправитися в дитинство вже за лічені секунди. Грати з живою людиною в сто разів краще, ніж з віртуальним супротивником.

    Отже, уявімо, що у тебе вже є один, і ви разом відправилися на рятувальну місію. Що ж далі? А далі ви опиняєтеся в темному лісі, де ти є пілотом танка, і робиш все можливе, аби відшукати тут ворогів і дати їм по заслугах.

    найцікавіше, мабуть, що в якості ворога тут виступає ведмідь. Точніше, не один ведмідь, їх тут буде виступати декілька, проте суті справи це не змінює, тому що місія залишається однією – врятувати власний штаб будь-якою ціною. Вороги раз будуть намагатися потрапити в штаб, щоб захопити його і вбити всю команду. А в цьому штабі зберігається дуже багато важливої інформації, і не дай Бог, щоб ці дані потрапили в лапи противнику. Тоді все, пиши пропало. Сподіваємося, ти не з боязкого десятка!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам