Гра літалки: Битва над Берліном

    Ігри » Ігри літалки на двох від Мульт сімейки » Гра літалки: Битва над Берліном
    Оцінка: 239 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Бажаєш хоч одним оком глянути, що діялося колись, а саме під час Другої Світової Війни? Так у тебе є така можливість. Адже те, що пишуть у книгах, одне, а побачити все власними очима і, більше того, взяти участь в боях – зовсім інша справа.

    Отже, сюжет гри розгортається в небі, а ти є пілотом військового літака. Твій літальний апарат має непогане озброєння, тут і кулемети є, і бойових головок в пристойному кількості. Ти почнеш свій нехай зразу ж зі старту, коли оттолкнешься від Землі і піднімешся в небо. Будь обережний, адже літак можуть підстрелити вже через пару секунд, якщо ти весь час не будеш напоготові. Тому, щоб не потрапити під обстріл ворогів, постійно маневрируй літаком туди-сюди, щоб куля не влучила в літальний апарат. Тобі потрібно і самому оберігатися від куль, і мочити ворогів.

    Грати можна удвох. Якщо ти підключиш другої людини, запам'ятай, що за керування з твоєї сторони відповідають англійська кнопки ВАСД, а постріл ти зможеш зробити за допомогою клавіші С. У той час як твій напарник управляє кнопками зі стрілками.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам