Гра літалки: Бластери

    Оцінка: 233 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    У цій грі тобі нудно не буде, повір. Чого тільки немає в цій грі – і красиве нічне небо, і розслаблююча музика, і літак, за штурвалом якого перебуваєш ти!

    Але тут трапляється щось страшне – противники (звідки вони тільки взялися оточили твій літальний апарат і намагаються вбити тебе, а твій літак захопити. Щоб справа не скінчилася так згубно, тобі потрібно підключатися як можна швидше. Для початку приготуйся зустріти два літаки, але це тільки, повтори, для початку, тому що чим далі, тим твої вороги будуть ставати сильнішими, розумнішими і хитрішими. Як би там не було, у всіх ситуаціях потрібно діяти однаково – намагатися не врізатися у зустрічні літаки і відвертатися від куль.

    Верхнє ігрове поле покаже тобі зароблені бали. На протилежному кінці ти побачиш графік, який відображає життя твого персонажа. За рахунок таких даних ти зможеш вчасно аналізувати ситуацію і запобігати згубні моменти. Так як грати можна удвох, то перший гравець управляє клавішами ВАСД англійською, а другий для цієї мети використовують кнопки зі стрілками. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам