Гра Леталка: Космічний корабель рятує іграшки

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Космічний корабель рятує іграшки

    Опис Гри:

    Любиш героя Людини-Павука? Тоді однойменна гра як раз для тебе! Подумай тільки, тут ти опинишся на апараті, який знаходиться в Космосі. Крім того, ти повинен виконати ряд завдань, які лягли на твої плечі. Як думаєш, чи впораєшся? А ось це ми зараз і перевіримо!

    Перебуваючи на літальному апараті в Космосі, тобі потрібно спрямувати всі свої сили на пошук іграшці, які втратив тут Людина-Павук під час звершення своєї чергової місії в цих краях. Роботи тобі тут знайдеться дуже багато, адже гейм складається з десяти найцікавіших левелів.

    Тепер трохи більше конкретики. Кожен раз, керуючи кораблем, тобі потрібно приземлитися в місці, де, на твою думку, можуть перебувати іграшки. Коли ти припаркуешься, озирнися уважно по сторонах. Якщо знайдеш щось, відразу ж забирай річ і вирушай далі в дорогу, адже цим пригода не закінчується, а навпаки – все тільки починається. Щоб тобі було простіше орієнтуватися на невідомій місцевості, розробниками гри передбачені стрілочки, які неодмінно вкажуть тобі правильний напрямок.

    Намагайся також стежити за рівнем палива в баку. Інакше ти ризикуєш в один прекрасний момент залишитися без пального, і на цьому вся місія закінчиться один раз. Якщо ти побачиш критичний рівень палива, пошукай його разом з іграшками, щоб поповнити бак. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам