Гра леталка: Падіння лицаря

    Ігри » Ігри Літалки » Гра леталка: Падіння лицаря

    Опис Гри:

    Гра Падіння Лицаря перенесе тебе в королівство, де зараз проходять змагання. Ти отримуєш шанс проявити себе в якості доблесного лицаря в часи Середньовіччя. Так-так, дії розгортаються в далекому минулому. Як відомо, тоді було дуже важливо для хлопця проявити себе дуже хоробрим мальцом, тому і дані змагання присвячені цього моменту, щоб виявити, хто з усіх учасників самий сміливий хлопець.

    А завдання тут аж ніяк не дитячі. Так що скажемо відразу, ти повинен постати таким собі універсальним солдатом, щоб зуміти з усім впоратися. Та якщо ти половину всього-то пройдеш, все одно буде круто, адже турнір реально на любителя за ступенем тяжкості.

    Отже, після запуску гейми ти опинишся на даху найвищої в царстві вежі. Спершу тобі необхідно зробити стрибок вниз. Далі ти опинишся на літальному апараті – дельтаплані, який тебе трохи прокотить. Під час такої прогулянки, яка є частиною конкурсу, потрібно спрямувати всі свої сили на збір прекрасних квітів – троянд. Чим більше останніх вдасться зібрати, тим краще. Паралельно в твою сторону весь час будуть летіти стріли та інші речі, від яких потрібно відхилятися. А ще тобі потрібно встигати підморгувати прекрасним леді – адже це теж дуже важливо в середньовічні часи. Встигнеш впоратися з усім цим? Починай грати, і все таємне обов'язково стане явним!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам