Гра Леталка: Запуск Ракети на Марс

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Запуск Ракети на Марс

    Опис Гри:

    Гра В Ракету на Марс припускає, що ти виконаєш місію по запуску ракети. Тобі потрібно починати з самого малого – побудови маршруту, і закінчити безпосереднім подорожжю по просторах Всесвіту.

    Коли ти опинишся за межами Землі, ти побачиш багато чого цікавого, але і небезпечного в той же час. Так що будь обережним! Тим більше ти тут виступаєш в якості досвідченого космонавта, якому довірили настільки відповідальне і важливе завдання. Не підведи! Ти просто не маєш на це права!

    Іноді ти будеш отримувати додаткові бонуси за чудово виконану роботу. Пізніше ти зможеш обміняти бонуси на віртуальні гроші, які, в свою чергу, можна витратити на поліпшення власних можливостей.

    Керування грою дуже просте. Для збільшення швидкості ракети потрібно затискати кнопку з намальованою стрілкою вгору. Для зупинки потрібно натиснути протилежну кнопку зі стрілкою вниз. Постійно стеж за рівнем палива в баку, щоб пальне не закінчилося в самий невідповідний момент. Якщо таке трапиться, у тебе завжди повинен бути запас, який, до речі, можна легко відшукати по дорозі, будучи гранично уважним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам