Гра Леталка: Політ Гобліна

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Політ Гобліна

    Опис Гри:

    Гра Політ Гобліна 2 – як ти здогадався, що це друга частина гейми. Як і в першій версії іграшки, тут на твої плечі лягає обов'язок по запуску невеликого істоти в небо.

    Коли ти опинишся на небесних просторах, потрібно постійно дивитися по сторонах. Крім того, що тут дуже багато перешкод, потрапити в які можна дуже легко, якщо не будеш уважним, так ще й корисні речі можна відшукати. Наприклад, золоті монети – саме вони допоможуть тобі показати найкращі результати. Так, за допомогою монет можна зазирнути у віртуальний магазин і купити такі предмети, за рахунок яких політ гобліна буде в сто разів крутіший. Наприклад, ти можеш придбати бензин для ракети, прокачати свій літальний апарат, а ще можна купити крила, щоб подорожувати з допомогою цих штуковин.

    Як бачиш, можливостей тут дійсно багато. Дамо тобі невелику підказку, щоб грати було простіше. Коли показник, який відповідає за силу запуску гобліна, опиниться зверху, натисніть по ньому – тоді наш герой полетить так далеко, що ти його й не побачиш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам