Гра Захист Саду 2

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Саду 2

    Опис Гри:

    Невже? Знову сталося непоправне в грі Спаси Мій Сад 2. Чому знову? Та тому що це друга частина гейми. У першій вже багато геймери намагалися дати відсіч шкідників, а тепер настав час поборотися за свої труди вдруге.

    Справа в тому, що в даній іграшці ти виступаєш в ролі фермера. Ти дуже добра людина, чесно ставишся до своєї роботи, виконуючи всі обов'язки, які лягають на твої плечі. Однак злі комахи весь час намагаються зіпсувати результати твої праць. Вони не змогли пробачити помсти, яка їм була влаштована в першій частині гейми, бо зібралися вдруге, щоб завдати ще більшої шкоди саду.

    В твоїх інтересах приступити до гри зараз же, не гаючи ні секунди! Для того щоб відбити у ворогів охоту нападати на твою територію, буд неприступні башти по периметру. Грамотна розстановка будівель – це половина успіху. Також в твої обов'язки входить отримання грошей. Зрозуміло, просто так ти не отримаєш ні копійки, тому що треба потрудитися на славу. Гроші тобі знадобляться для апгрейда своїх здібностей. До речі, коли шкідники почнуть атаку, не поспішай відбивати її відразу ж, тому що в їх рядах можна відшукати і корисні предмети, котрі можуть тобі знадобитися, наприклад, кавуни або гриби.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам