Гра Оборона Башти: Порятунок Саду 2

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Оборона Башти: Порятунок Саду 2

    Опис Гри:

    Гра Врятуйте Мій Сад 2 вимагає від тебе негайного втручання. Якщо цього не трапиться, тобто якщо ти не виявиш бажання допомогою, тут можуть виникнути непоправні наслідки. Загалом, читай далі, щоб дізнатися більше.

    Ти все літо гнув спину в своєму улюбленому саду. І ось прийшла осінь – час для бору врожаю. Ти ніяк не можеш, адже розміри цього врожаю просто зашкалюють. Однак ти можеш втратити всі овочі і фрукти, вирощені власні руками, тому що злі комахи в цьому році знову вирішили повернутися, щоб забрати все те, що ти заробив чесною працею.

    У тебе є можливість врятувати результати своєї роботи. Для цього потрібно розібратися в баштах, які пропонує тобі гра для розстановки по території саду. Також тут є можливість отримання доходу. Гроші в цій грі потрібні для поліпшення оборони. Чим кращий захист ти побудуєш, тим більше шансів на успіх.

    Коли ти почнеш винищувати ворогів, звертай увагу на те, що з них вилітає. Тому що іноді таким чином можна отримати дуже навіть корисні речі. Наприклад, побачиш кавун, хапай його швидше. Те ж стосується грибів і інших овочів і фруктів – вони тобі обов'язково знадобляться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам