Гра Перевезення на Тракторі Фермера Теда

    Ігри » Ігри Перевезення » Гра Перевезення на Тракторі Фермера Теда

    Опис Гри:

    У грі Трактор Фермера Теда ти повинен простягнути руку допомоги одному персонажу. Справа в тому, що фермер на ім'я Тед ніяк не може перевезти свій урожай в потрібне місце. Благо, в цьому році вродило стільки всього, що в машину все не поміщається. Дуже багато фруктів і овочів втрачається по дорозі і з-за їх надмірної кількості, і через недбалу манери їзди Теда.

    ваше завдання полягає в тому, щоб допомогти головному героєві впоратися з перевезенням врожаю, при цьому не втратити ні одного овоча або фрукта. Для цього потрібно завжди стежити за рівновагою автомобіля. Щоб контролювати баланс машини, користуйся клавішами зі стрілками, даючи транспорту необхідний напрямок.

    Швидкість тут не головне, однак висока швидкість виконання роботи позначиться самим позитивним чином на тобі. Так, чим швидше ти відвезеш весь урожай, тобто закінчиш поточний рівень, тим більше очок виявиться на твоєму аккаунті. Всього в геймі є дванадцять левелів, на кожному з яких потрібно показати блискучі результати, щоб здобути остаточну перемогу. Пам'ятай, що для проміжного виграшу досить хоча б один ящик довезти до місця призначення в цілості, так що в тебе обов'язково все вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам