Гра Леталка: Повітряний поєдинок Залізної Людини

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Повітряний поєдинок Залізної Людини

    Опис Гри:

    В грі Iron Man Air Combat тобі пропонується битися в небі. Головним героєм тут виступає Залізна людина, і ти повинен допомогти йому здобути перемогу. А по-іншому ніяк, адже недоброзичливців потрібно покарати у що б то не стало, тому що вони таке натворили...

    Дівчина Залізної людини була захоплена ворогами. Зараз нещасне створіння знаходиться в полоні у ворога і навіть уявити страшно, що ці нелюди можуть з нею зробити. Тобі потрібно врятувати полонену до того, як вороги почнуть проводити свої злі експерименти над невинною душею. Для цього вирушай в шлях, який прокладається безпосередньо в небесному просторі.

    Дорога не обіцяє бути простою. До того, як ти досягнеш мети, на тебе нападуть вороги з усіх боків – як зверху, так і знизу. Так, противник вміє дуже добре літати, бо він весь час атакувати тебе в небі. З іншого боку вороги, які залишилися на землі, будуть посилати в твою сторону вогонь, який рухається наче ураган.

    Розумієш, скільки всього зараз випаде на твою долю? Але ти повинен пройти всі ці перешкоди, незважаючи ні на що. Якщо у тебе будуть складатися руки, відразу ж подумай про дівчину, яка в цей час перебуває в полоні. І знай, що все це ти робиш для її порятунку. Нехай така мотивація стане для тебе головним моментом у грі, і ти почнеш розправлятися з ворогами більш старанно, прокладаючи собі шлях, який неодмінно приведе до перемоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам