Гра Людина-Павук проти Людини Ящірки

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук проти Людини Ящірки

    Опис Гри:

    У грі Людина Павук і Клони Ящірки розповідається не зовсім приємна історія. Справа в тому, що Ящірка винайшов інноваційної спосіб, з допомогою якого він може створювати собі подібних одним рухом руки. Кажучи іншими словами, мова йде про клонування. Таким чином, в світі з'явилося дуже багато ящірок, і всі вони зовсім не збираються творити добро на планеті. Навпаки – мізки цих персонажів запрограмовані таким чином, щоб чинити зло на кожному кроці.

    Але благо є такий персонаж як Людина Павук. Саме цей хлопець вирішив зголоситися на боротьбу проти армії ящірок. Ти будеш керувати саме цим персонажем. Головна мета гри полягає в тому, щоб пересуватися по міських вулицях у пошуках ворогів. Як тільки ти знайдеш ящірку, не думай довго, її відразу ж треба знищити. Для цього у тебе є все необхідне зброю. Та й павутиною ти непогано стріляєш, так що у вас все повинно вийти на вищому рівні.

    Біда полягає в тому, що діяти тобі доведеться поодинці. У той час як кількість недругів буде постійно зростати. Фішка гейми в тому, щоб протриматися один на кілька тисяч ворогів як можна більшу кількість часу. Апогеєм гри стане момент, коли ти расправишься з усіма ящірками.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам