Гра Людина-Павук на Мотоциклі проти Ворогів

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук на Мотоциклі проти Ворогів

    Опис Гри:

    У грі Розшукується Людина Павук розповідається історія про те, як все вороги супер героя зібралися, щоб нарешті відкрити на нього полювання. Але Людина Павук теж не ликом шитий, а потім він зовсім не збирається так просто здатися в руки ворогу. Для цього він вже розробив план, і ти приймеш його реалізації безпосередню участь.

    Отже, почнемо. Ти в ролі Людини Павука на останній моделі мотоцикла повинен докласти всі зусилля, щоб прорватися крізь ворожу ланцюг. Супротивники також осідлали залізних коней. Битву можна було б назвати рівною, якби не ти один виступав проти цілої армії ворогів.

    Так що твоє головне завдання полягає в тому, щоб втекти від погоні, а також у тому, щоб по дорозі вбивати супротивників один за іншим. Управління геймом просте. Щоб контролювати дії Людини Павука достатньо всього лише натискати праву кнопку комп'ютерної мишки. Таким же самим чином ти зможеш відвертатися від ворогів, які вже наздоганяють, а ще долати на дорозі перешкоди. Не забувай користуватися неповторним талантом – викиданням павутини, і у тебе все вийде на вищому рівні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам