Гра Людина-Павук 2: Відірвися від Зеленого Гобліна

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук 2: Відірвися від Зеленого Гобліна

    Опис Гри:

    Гра людина-павук Rush 2 кишить небезпеками. Тому, якщо ти боїшся, не варто починати рубатися в цей гейм. Тому що іграшка, чесно зізнатися, не призначається для слабкодухих. Однак якщо ти готовий пройти ряд випробувань і виручити з біди Людини Павука, що ж, велкам в наш віртуальний світ, де в тебе емоції просто зашкалять від побаченого і пережитого.

    У цій грі, як ти вже зрозумів, є Людина Павук. І, як і водиться, поруч з супер героєм завжди повинна бути протилежна сторона, тобто лиходій. Поганим хлопцем у грі виступає Зелений Гоблін. Більше того, ця тварюка прикупила собі літаючу дошку, і навіть навчилася керувати таким складним апаратом.

    Тепер Зелений Гоблін відправився на своєму літаючому транспорті в погоню за Людиною Павуком. Але і останній не ликом шитий. Він тут же завів мотоцикл і пішов, куди очі дивляться, аби тільки не потрапити на очі ворогу. Одного тільки не врахував Спайдермен, що дорога йому належить ще та. Тут можна побачити і вибоїни, і звивини, і різкі повороти, і обриви шляху... чого тільки немає у поданій геймі. Твоє завдання полягає в тому, щоб керувати діями Людини Павука на мотоциклі і, таким чином, допомогти йому уникнути погоні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам