Гра Людина-Павук Стріляє Павутиною в Нью-Йорку

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук Стріляє Павутиною в Нью-Йорку

    Опис Гри:

    У грі Людина-Павук Кидок Павутини тобі доведеться постаратися на славу, щоб досягти хоч якихось успіхів. Так, для початку тобі доведеться піднятися найвища будівля в місті Нью-Йорк. І саме тут розпочнуться всі твої пригоди.

    Отже, тобі доведеться використовувати всі свої навички та вміння, щоб закінчити гру в позитивному ключі. Будучи дуже високо, намагайся не впасти. Для цього потрібно випускати павутину – таким чином, це вміння допоможе тобі прикріпитися до будівлі на довгий час. Тоді ти зможеш приступити до збору золота. А ще тебе оточують роботизовані восьминоги зі всіх боку. Подивися тільки по сторонах – бачиш, як багато їх тут зібралося? І з усіма ними тобі доведеться подумати, що робити далі.

    Але це далеко не всі перепони, які будуть зустрічатися на твоєму шляху. Штирі, ями, стіни – все це хочеш не хочеш, а доведеться подолати. Чим далі ти зайдеш в грі, тим більше очок отримаєш. Пам'ятай, що твоя мета – йти вперед, незважаючи ні на що! Дотримуйся цього орієнтира, і у тебе обов'язково все буде в порядку!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам