Гра Людина-Павук: Повзання по Стінах

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Повзання по Стінах

    Опис Гри:

    У грі Людина-Павук Поповзом по стінах ти зустріли чимало з відомими злочинцями. Так, тут є і Електро -, і Док Ок. У цій грі злі хлопці зовсім не збираються мінятися, вони роблять погані речі часто-густо. Сьогодні банда вирішила захопити дах.

    Єдиний вихід бачиться виключно допомоги Людини Павука. По-іншому навряд чи у кого-то что-то вийде зробити. І так, наш герой погодився надавати по шарабану лиходіям, однак як тільки він приступив до виконання місії, тут же з гіркотою зауважив, що одна з основних сил його була загублена. А саме – Людина Павук втратив можливість викидати павутину. А цей так недоречно, тому що саме з допомогою павутини персонаж збирався піднятися нагору вежі, щоб провчити лиходіїв.

    Тим не менше, Людина Павук зовсім не збирається ухилятися від задуманого. Він полізе вгору, чого б це йому не стояло. Тільки зробити це доведеться за допомогою підручних предметів, минаючи на шляху всі перешкоди. Доведи, що разом з втратою супер сили Людина Павук не перестає бути супер героєм!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам