Гра Людина-Павук: Збір Речей в Місті

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Збір Речей в Місті

    Опис Гри:

    У грі The Amazing Spiderman ламаються всі стереотипи. Уяви настільки, що головним героєм тут виступає Людина Павук. Однак є одне істотне "але". Цей хлопець зовсім не збирається занурюватися з головою в пригоди. Втім, як сказати, тому що те, що він хоче зробити, можна також назвати пригодою, хоч і не зовсім великий. Однак ризик все одно тут присутній.

    Отже, наш герой помітив, що йому нічого надіти. Дивно, чи не так? Тому що Людина Павук зазвичай носить один і той самий костюм. А тут що-то в голові у нього перемішалося, і подавай герою шорти, сорочки, брюки та інший одяг з гардеробу звичайної людини. Але де роздобути все це добро, особливо коли грошей на покупку обновок зовсім немає?

    Але вихід завжди є, треба лише трішки поворушити мізками. Що і зробив Павук. Він озирнувся по сторонах і помітив, що багато господині просушують свої речі на вулиці під його вікном. Він вирішив... не те що б вкрасти, але ось позичити пару-трійко дрібничок. Тобі треба допомогти йому в цьому. І робити все потрібно так, щоб не попастися на очі жінок, які розвісили білизна.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам