Гра Людина-Павук: Знайди Англійські слова

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Знайди Англійські слова

    Опис Гри:

    Наскільки добре ти знаєш англійську мову? Якщо ти не можеш відповісти на це питання через необізнаність в ньому, або ж якщо твої пізнання іноземного залишають бажати кращого гра Людина-Павук допоможе тобі вирішити ряд таких моментів.

    Ця гра – відмінний тренер у вивченні англійської. Найкращі результати можна отримати завдяки участі відомого супер героя. З Людиною Павуком будь мову тобі під силу! Але почнемо з англійської.

    Отже, в твої обов'язки входить пошук слів. Як тільки ти знайдеш потрібне слово, відразу ж клікай по ньому мишкою. І все, що думаєш ти? Звичайно ж, ні! Тому що слова не розташовуються на екрані в якомусь певному порядку. Всі слова ретельно заховані в хаосі, який панує зараз на ігровому полі. Таким чином, щоб відшукати те чи інше слово, потрібно ще постаратися, приклавши зусилля.

    Тобі потрібно відшукати всі заховані слова. Це буде найкращим результатом. Після такого пошуку ти не тільки запам'ятаєш значення слів, але і будеш знати, як правильно вони пишуться. Намагайся, і у тебе обов'язково все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам