Гра Людина-Павук: Зібрати Пазл по Шматочках

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Зібрати Пазл по Шматочках

    Опис Гри:

    У грі Людина-Павук Тайтли дуже цікава. З першого погляду можна подумати, що це звичайні пазли. Однак це зовсім не так. Так, тут присутній момент збору картинки, проте процес набагато цікавіше традиційних геймів такого жанру, так і правила дещо змінені. Все це робить іграшку неймовірно цікавою і неповторною.

    Почнемо з головного. Тобі потрібно скласти зображення з частинок, які ти побачиш на екрані. Щоб перетягнути той чи інший елемент у потрібне місце, слід клацнути по ньому мишкою, утримуючи в такому положенні, поставити його туди, куди потрібно.

    І тут з'являється момент, який робить гру схожою на інші. Зверни увагу на один суттєвий нюанс. Якщо тобі не вдасться утримати фрагмент з допомогою мишки, він тут же полетить шкереберть. Простіше кажучи, впаде за межі ігрового поля і, таким чином, більше не буде для тебе доступним. В такому разі, у тебе буде мінус один фрагмент і, відповідно, зображення ніколи не буде цілісним. Так що старайся, щоб всі елементи дійшли до зображення в цілості й схоронності, і тоді результати обов'язково порадують тебе.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам