Гра Пазли: Наруто

    Ігри » Ігри Пазли » Гра Пазли: Наруто

    Опис Гри:

    Гра Пазли Наруто призначена для любителів повільної роботи. Тут тобі доведеться зібрати картинку, на якій зображений улюблений Наруто разом зі злісним ворогом. Так, тут не передбачається ніякого бою, однак процес гри обіцяє бути незабутнім і непередбачуваним. Спробуй ще вгадати, який фрагмент куди підходить, щоб виконати свою роботу правильно.

    насправді, гра досить проста, тому що для успіху потрібні всього лише посидючість, терпіння і уважність. Тому що тобі доведеться працювати з дійсно дрібними деталями. Якщо ти випустиш хоча б один елемент увазі, твої старання не приведуть до позитивного результату. Подумай сам – що ж це за картинка вийде без того чи іншого фрагмента? Так що старайся, старайся і ще раз старайся.

    Керувати грою просто і легко, як ніколи. Потрібно взяти потрібний фрагмент і перетягнути його в потрібне місце. Зробити це вдасться за допомогою мишки. Далі подумай, який елемент можна взяти таким, щоб зображення почало потихеньку вимальовуватися. Продовжуй дії до тих пір, поки зображення не буде повністю зібраною. Як говорилося вище, все просто і легко, зате скільки задоволення ти отримаєш. Так що удачі! Пам'ятай, повільно, але впевнено йди до мети, не поспішай, адже тебе ніхто в шию не гонить. І у тебе обов'язково все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам