Гра Людина-Павук: Ковзний Пазл

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук: Ковзний Пазл

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш пазли, то Spiderman Sliding Puzzles тобі має сподобатися. Тут є зображення, яке спочатку побачити неможливо, тому що воно порізане на дрібні шматочки. Але з допомогою твої старань картинка придбає первозданний вигляд і буде радувати твої очі щодня.

    Проте варто відзначити, що це не зовсім звичайний пазл. Якщо порівнювати запропоновану іграшку з іншими геймами, то можна відзначити, що ця гра більше схожа на п'ятнашки. Тому що ти повинен зібрати картинку з переміщення фрагментів, а за рахунок їх пересування в межах певного ігрового поля. Кажучи іншими словами, ти можеш переставляти частинки в сусідню область тільки за умови, що це місце порожнє.

    Гра розрахована як на чайників, так і на більш просунутих геймерів. Тут можна знайти три рівня, що різняться між собою за режимами складності. Таким чином, якщо ти толком не зрозумів правил гри або ж просто бажаєш розпочати з малого, вибирай початковий рівень. Потренувавшись тут трохи, ти зможеш потім пересунутися на середній і останній, але і найскладніший левел. Якщо ж ти вже сотні разів грав в квачі, то можеш сміливо починати з другого або ж відразу з третього режиму складності.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам