Гра компанія Мадагаскар

    Ігри » Ігри Мадагаскар » Гра компанія Мадагаскар
    Оцінка: 447 очок, Голосів: 121

    Опис Гри:

    Нарешті мешканці зоопарку з улюбленого мультфільму "Мадагаскар" здобули таку довгоочікувану свободу і тепер відправились на зустріч новим захоплюючим і незабутнім пригодам і враженням. У цю щасливу вільну компанію входять лев, жираф, пінгвіни і довгохвості напівмавпи, які зібралися всі разом і вирішили відпочити на березі океану і насолодитися вільного від зоопарку життя. Про це свідчить картина, яка розміщена на вашому ігровому полі. Ви так само зможете весело і безтурботно провести ваш час приєднавшись до нашої мультяшної компанії популярних героїв.

    Вашим основним завданням буде пошук деяких фрагментів на картинці, які будуть відображені внизу вашого ігрового екрана. У разі коли ви виявите необхідну частину предмета, натискайте на неї комп'ютерною мишкою і переходите до пошуку наступної зниклої деталі.

    Постарайтеся укластися у відведений час для пошуку фрагментів у нашій грі "Компанія".

    Після того, як вам вдасться відшукати всі необхідні фрагменти - ваша перемога в цій грі буде за вами. Для того щоб стати переможцем в цій грі, вам доведеться сконцентруватися і бути дуже уважними до деталей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам