Гра Магазин Гамбургерів Дівчинки Лори

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Магазин Гамбургерів Дівчинки Лори

    Опис Гри:

    Любиш смачно поїсти? Спробуй гру Магазин Гамбургерів, де наша головна героїня – дівчинка на ім'я Лора – нарешті звірила мрію всього свого життя. Дівчина завжди хотіла стати власницею закладів громадського харчування, і це їй вдалося найкращим чином. Вона навіть отримала набагато більше, ніж бажала.

    Клієнти швидко рознюхали, що тут можна поласувати найсмачнішими у світі бутербродами і відразу ж натовпами нахлинули на магазин. Лора трохи розгубилася, адже вона не припускала, що їй доведеться працювати з такою кількістю людей. Що робити? Куди бігти? Єдиний вірний відповідь на всі питання полягає в тому, щоб ти люб'язно надала Лорі допомогу. Готова? Тоді вперед!

    Тобі потрібно зустріти покупця, запитати про його побажання і швидко здійснити замовлення. Не допускай, щоб клієнт чекав довше покладеного, адже такий підхід може відбити бажання у багатьох відвідувати заклад Лори. Так, буде складно, тому що ти є чи не єдиним співробітником магазину, а тому на твої плечі лягає дуже багато завдань. Однак і не з таким справлялися, чи не так? Тоді удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам