Гра Обслуговування: Магазин Бутербродів Вінкс

    Ігри » Ігри Обслуговування » Гра Обслуговування: Магазин Бутербродів Вінкс

    Опис Гри:

    Якщо ти є прихильницею фей Вінкс, а ще не проти завжди смачно поїсти, то гра Винкс Магазин Гамбургерів як раз для тебе. Як видно з назви, тут можна зустріти і улюблених героїв, і добре поїсти. Як мінімум, з голодним шлунком ти не покинеш цей гейм.

    Отже, сьогодні в містечку, де проживають наші героїні, знаменний день. А саме – отрылся новий магазин, де начебто як продаються найкращі в світі бутерброди. Так це насправді чи чергова фішка для залучення уваги потенційних споживачів? Саме на це питання вирішили відповісти феї Вінкс, відправившись в заклад.

    І з цього моменту починається саме круте! Зумієш ти відстояти честь закладу, довівши всім і кожному, що вмієш готувати реально непогані гамбургери? Врахуй, що відвідувачі досить вимогливі, феї Винкс як-ніяк до тебе прийшли. Так що приступай до процесу приготування бутерброда з усією відповідальністю, на яку ти тільки здатний.

    Так, для початку вибери м'ясо, потім обсмажити його на сковороді, не забувай додавати сюди приправи, сир, зеленушку. Після всього сформуй гамбургер і видай клієнту. Запропонуй випробувати самий смачний лимонад. Загалом, роби що завгодно, лише б денний фінансовий план був виконаний. Скільки саме грошей потрібно заробити – це ти зможеш дізнатися в процесі гейми. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам