Гра Магія Сходів Хогвартса: Гаррі Поттер

    Ігри » Ігри Магія » Гра Магія Сходів Хогвартса: Гаррі Поттер

    Опис Гри:

    Всім фанатам Гаррі Поттера присвячується! Гра Гаррі Поттер Сходи Хогвартс – це справжня пригода, яке змусить тебе відчути всю принадність володіння магічними здібностями. Свого часу картина про юного чарівника вразила більшу частину світу. Найцікавіше, що ця історія не здає позиції – досі поттеріани обожнюють свого улюбленця. В підтвердження цьому – численні гейми за мотивами книги, один з яких ти маєш можливість пограти тут і зараз.

    Отже, в центрі дійства – Гаррі Поттер, що і так очевидно. Маленький пустун відійшов від своєї кімнати, і тепер йому необхідно повернутися в спальню. Але зробити це треба так, щоб ніхто не помітив його. Так, завдання не з легких, особливо якщо врахувати закручені сходи і таємні ходи Хогвартса.

    Як ти знаєш, у школі магії можна переміщатися по ночах. Але Гаррі Поттер не з тих, хто дотримується правил. Його інтерес не згасає ніколи. Так, йому вдалося вибратися, але тепер потрібно вернулася – і зробити це треба якомога швидше, поки ніхто не помітив пропажі.

    Допоможи юного чарівника пройти крізь усі перешкоди, якими просто кишить Хогвартс. Тут і закручені сходи, і небезпечні килимки, і невідомо куди провідні входи і виходи. Подолай всі перешкоди разом з Гаррі Поттером!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам