Гра Підводний Світ: Гаррі Поттер і Чаклунство під Водою

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Світ: Гаррі Поттер і Чаклунство під Водою

    Опис Гри:

    Гра Гаррі Потер Чаклунство під Водою сподобається не тільки фанатам юного чарівника, але і людям, абсолютно незнайомим з творчістю Джоан Роулінг. А все тому, що сюжет гейми динамічний, веселий і неймовірно крутий. Втім, якщо ти читав книжку або бачив фільм, то знаєш, про що піде мова. Якщо ж ні – ми тобі обов'язково про все розповімо

    Отже, гра розповідає про щорічному турнірі магів, а саме про його другому етапі. На цьому рівні всі чарівники, які беруть участь у конкурсі, повинні пройти неймовірно складні випробування під водою. Гаррі Потер, як представник Хогвартса, просто не може підвести всю школу. А це значить, що йому потрібна перемога і нічого, крім перемоги.

    Що ж чекає тебе в підводному світі? Все просто і складно в один і той же час. Тобі потрібно бути гранично уважним, щоб зібрати всі предмети, що знаходяться під водою. Деякі речі грають для тебе ключову роль, так як вони допомагають зберегти більше повітря. Відповідно, ти зможеш пробути під водою ще більше часу. Остерігайся монстрів, які мешкають на дні озера.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам