Гра Магія: Лідер " Амазонок

    Ігри » Ігри Магія » Гра Магія: Лідер " Амазонок

    Опис Гри:

    У грі The Amazons Leader твої землі страждають від нашестя ворогів. Недруги то і справа намагаються атакувати твою твердиню, щоб стати новими господарями на чужій території. Ти, як відповідальний землевласник, відповідаєш за результат майбутнього бою. Ні в якому разі не здаватися ворогові ні під яким приводом! Щоб супротивник не обіцяв тобі – не ведися, надері йому голову, щоб він і носа більше не потикав за межі свого будинку.

    Щоб захиститися від ворога, для початку потрібно опрацювати стратегію оборони. Для цього використовуй вежі, які потрібно розставити вздовж захисної огорожі. Чим більше веж, тим краще, проте також фортеці повинні бути розставлені грамотно – пам'ятай про те. Ворогів від їх мети відокремлює маленька стежина – не дай противнику можливість переступити її.

    Також в твоєму розпорядженні є магія. Розумні заклинання зможуть завдати ворогові непоправної шкоди. Гріх з такими можливостями не знищити супротивника раз і назавжди. Покажи, на що ти здатний! Нехай кожен твій крок буде увінчаний удачею і бій закінчиться успіхом!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам