Гра Захист Вежі Амазонки

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі Амазонки

    Опис Гри:

    The Amazons Leader – гра, в якій ти зможеш відчути себе войовницею з предковічних земель прекрасних жінок-воїнів – Амазонок. Вони були відомі своїми чудовими бійцівськими якостями і часто з успіхом відбивали напади воїнів-чоловіків.

    В цей раз їм також доведеться битися за власні території, на які поклали око племена із сусідніх земель.

    Після того, як гра запуститься, тобі необхідно буде вибрати рівень складності: легкий, звичайний або складний. Радимо починати з самого простого етапу. Це допоможе тобі познайомитися з ергономікою гри і краще пізнати ворога. Далі ти побачиш карту, на якій зазначено кілька основних пропускних пунктів – вони ж ігрові рівні.

    На кожному з територій, що ведуть у серці землі амазонок, доведеться пройти через запеклий бій з ворогом. Тобі будуть доступні башти різної потужності з бійцями. Стрілки на звичайній вежі вражають ворогів стрілами. Однак є й вежі, звідки може обрушитися на супротивника шквал каменів.

    Ярма гарна ще й тим, що можна здійснювати атаки за допомогою дощу з стріл чи каменю. Такий прийом краще застосовувати, коли вороги йдуть щільною армією. Чим щільніше хода – тим вище шанс потрапити в супротивника.

    Бажаємо вдосталь насолодитися іграшкою The Amazons Leader.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам