Гра Захист Башти від Істот

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від Істот

    Опис Гри:

    Darkness Springs Defense - це гра, в якій тобі належить будувати і обороняти невеликий містечко. В цілому онлайн забава розділена на 6 рівнів – вони ж карти. Коли ти освоїш першу місцевість і відіб'єш напад ворогів, тобі стане доступна друга карта, а значить, і місцевість, придатна під забудову і оборону.

    У центрі поля ти побачиш міський центр. Оціни кошти на своєму рахунку і ознайомся зі спорудами, які ти можеш придбати на те золото, яке тобі доступно. Потім купи потрібні будівельні матеріали і почни зводити не тільки вдома, але і захисні вежі, а також оборонні споруди. У процесі гри ти зможеш добудовувати своє місто. Однак пам'ятай, не все так спокійно в селищі, за яку ти відповідаєш. Адже різні дикі племена і звірі періодично нападають на новозведений місто. Чим міцніше будуть твої оборонні споруди – тим вище шанс вистояти.

    На першому рівні тобі треба буде відбитися від десяти хвиль ворогів. Як тільки ти впораєшся – можеш сміливо пробувати свої сили на новому рівні і добудовувати місто до більш великих масштабів.

    Втім, чим вище рівень, тим більше небезпек, а значить, про охорону міста вже точно не слід забувати.

    Управляйте грою за допомогою мишки і не забувай добре обдумувати кожен свій крок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам