Гра Оборона Пагорба від монстрів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Оборона Пагорба від монстрів

    Опис Гри:

    Оборона пагорба, на якому розташований середньовічний замок – ось що тобі треба зробити в черговий онлайн іграшці під однойменною назвою. Наш замок розташований на пагорбі. До нього ведуть чотири щаблі з звивистою дорогою. Але ворожа армія не боїться підйомів і стрімкої оравою рухається на твій замок. Що робити в такому випадку?

    Безумовно, підпустити чужу армію до воріт замку неприпустимо. Саме тому радимо тобі дивитися на верхню шкалу, в якій розташовані всі доступні оборонні споруди: вежі, оглядові пункти, млини. На кожному з споруд чергують кілька твоїх воїнів. Саме вони можуть дати гідну відсіч загарбникам. Твоя ж завдання всього-навсього стратегічно правильно розташувати їх на підступах до замку.

    Стеж за станом укріплень, так як ворожа армія може їх просто зруйнувати. Якщо це сталося, негайно здобудь додаткове спорудження і знаходь для нього підходяще місце.

    Якщо трапилося так, що загарбники підійшли впритул до замку, у тебе завжди є додаткове зброю, розташоване у верхньому правому куті. З його допомогою ти можеш за раз знищити всіх монстрів-ворогів, зупинити або додати час на те, щоб добудувати оборону. Також при бажанні ти можеш відправити на додаток воїнів на оборонні ділянки або за допомогою блискавки, надісланої з верхівки замку, знищити ворогів.

    Рекомендуємо також стежити за своїм балансом на рахунку. Якщо все золото витратиться, поповнити збройовий баланс ти просто не зможеш. Втім, за кожного вбитого ворога: дракона або лицаря, ти отримуєш дорогоцінні монети. Тому, швидше за все, повинно вистачити на все.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам