Гра Захист Замку: Елементи і Магія

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку: Елементи і Магія

    Опис Гри:

    Гра Елементи і магія вітає тебе як короля далекого-предалекого королівства. На жаль, твої території знаходяться під постійними набігами страшних і лютих орків. Твій терпець урвався і, нарешті, ти рішуче збираєшся відбити ворожі атаки. На твоїй стороні не тільки маги і воїни, але й чотири основні стихії, з допомогою яких можна знищити підступних орків.

    Гра пропонується російською мовою, однак є елементи з англійським описом. Навіть якщо ти не сильно знайомий з мовою англосаксонов, розібратися буде не складно, так що не переживай.

    Гра з серії Захисти замок дуже схожа на своїх попередників. Перед тобою карта, ведуча до основного замку. На ній розташовані рівні-фортеці. Щоб не підпустити орків до обителі короля, слід по черзі захищати кожну фортецю від нападів. Для цього розставляй магів і воїнів в стратегічно важливих точках. В залежності від кількості перемог перед тобою будуть відкриватися нові і нові можливості. Не забувай ними користуватися. Радимо також стежити за станом особового рахунку, адже від нього залежить кількість і якість додаткових бойових сил, які ти можеш придбати.

    Що ж, ваша величність, сміливо вступайте в бій і отвоюйте своє право на урядування в Королівстві.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам